23 februari

Waarschijnlijk denkt iedereen die een blog op zijn site heeft wel eens zal dit wel gelezen worden? en wat biedt het u als lezer / liefhebber voor meer waarde .

U krijgt bij het lezen hiervan wel een eerlijk beeld wat bij betreffende liefhebber op zijn hok gebeurd wat zijn hoogte en zeker ook diepte punten zijn.

Dit kan u helpen mocht u duiven van zo’n liefhebber willen aanschaffen hoe het een en ander reilt en zeilt op zijn hok .

Ik had van de week zo men bedenkingen of ik wel of niet met mijn website cq blog door moest gaan ,ben namelijk op duivengebied nu niet een der grote der aarde maar beleef toch meestal voor 95% vreugde aan mijn duiven die overige 5% zijn waarschijnlijk de nadelen van de sport waar iedere melker wel eens mee te maken krijgt zoals je favoriet is achter gebleven van een vlucht of de roofvogel heeft weer eens een jong te pakken , u kent dat waarschijnlijk ook wel.

Tot mijn grote verbazing zij mijn vrouw die ook deze site voor mij gemaakt heeft dat  in een jaar tijd mijn site ruim 11.000 keer bekeken is en dat vorige week de piek in  Oekraïne lag het moet niet gekker worden je gaat dus echt de hele wereld over zelf ik .

Nog even en ik zal mij site moeten aanpassen zodat ieder in zijn eigen taal kan lezen wat ik schrijf haha.

Ik heb dus maar besloten om gewoon lekker door te gaan met schrijven is het niet voor een ander dan wel voor zelf zodat ik altijd kan terug lezen wat ik het jaar daarvoor goed of juist goed heb gedaan.

Op dit moment liggen bij de meeste koppels jongen en vliegt mijn eerste ronde uit de kwekers en aangeschafte jongen al lekker hun rondjes ook ligt er bij de jongen al het nodige dons op de vloer,

Nog ruim een maandje en dan kunnen de snelle mannen in ieder geval al hun degens kruisen alvast succes mannen.